Over Martine

Van een burn-out naar een leven vol energie… dit is mijn persoonlijk verhaal.

Na een 30-jarige carrière in verschillende sectoren (logistiek, voeding, biofarmacie…) zit ik in oktober 2014 plots thuis. Burn-out. Ik gaf me 20 jaar lang volledig in een HR-job. Ik voerde die met hart en ziel uit. Maar… net daar wringt het schoentje. Hart én ziel gaf ik aan mijn job. Stop!

Ik gooide het over een andere boeg. Een jaar later werd mijn jongste kindje Respect for Talent geboren.

Naast mijn studies Master in Human Resources Management en Master in Compensation & Benefits Management, volgde ik vanaf 2015 ook heel wat extra opleidingen:

Mijn doel

Mijn doel? Alles wat ik in mijn carrière graag deed, wat me energie gaf, wil ik gebruiken in de rest van mijn loopbaan. Ik wil mensen helpen om zich te focussen op hun nieuwe toekomst. Ik nam hiermee definitief afscheid van de privésector en werd zelfstandig (loopbaan)coach.

Hoe ga ik te werk? Anderen omschrijven mij als een no-nonsense dame. Dat klopt en ik ben er fier op ook. Ik spreek vanuit mijn buik, niet alleen vanuit theoretische kennis. Elk gesprek is een unieke ontmoeting met een unieke persoon. Ik voel me een voorbijganger en ik help anderen met het oversteken naar het juiste pad. Daarna zet die persoon zelf zijn eigen weg verder.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen?